Specialanpassade förpackningar för portabla röntgenapparater

Clip-Lok har designat och utvecklat en förpackningslösning för portabla röntgenapparater. Det är en kostnadseffektiv envägslösning som uppfyller kundens behov. Konstruktionen är verktygsfri, och varken kunden eller slutanvändaren behöver använda verktyg för att packa eller packa upp lådan. Lådan är enkel att öppna och stänga, vilket ger en god användarupplevelse och ökad effektivitet. Vi erbjuder en av marknadens bästa förpackningslösning för bärbara röntgenapparater.

 

En portabel röntgenapparat kombinerar högteknologisk digital röntgen med bärbarhet och flexibilitet som slutanvändaren har nytta av oavsett om apparaten ska användas på sjukhus, inom specialinsatser eller biståndsverksamhet. Dock är portabla röntgenapparater dyra och skadas lätt under transport. De är inte så stora men mycket små men tunga och om de inte förpackas väl kan de lätt skadas. Dessutom är reparationskostnaderna mycket höga och därför kräver de en hållbar och säker förpackning som minskar risken för skador under transport och hantering.

Clip-Lok har länge erbjudit lösningar inom det medicinska området. Vi träffade chefen för Solutions For Tomorrow på en utställning och erbjöd dem en förpackningslösning efter att ha satt oss in i deras specifika behov.

Förpackningslösning

Eftersom de behövde en låg förpackningskostnad per produkt föreslog vi en specialanpassad låda med OSB-bas och 9 mm plywood i sidor och lock. Den sörjer för att den portabla röntgenapparaten skyddas i lådan under transport utan att förpackningskostnaden blir för hög.

 

Vårt team besökte också tillverkningsanläggningen för att bättre förstå den komplexitet och utmaning vår kund stod inför. Detta var viktigt eftersom vi tillsammans och i samråd med kunden konstruerade en ramp på lådans kortsida för att göra det enkelt för operatörerna att lasta i och ur den portabla röntgenapparaten. Dessutom konstruerade vi en stadig lastpall för att röntgenapparaten skulle röra sig så litet som möjligt under transporten.

 

Hjulen är en viktig del av den portabla apparaten. Under testfasen insåg vi att de är den del som löper störst risk att skadas under transporten. Därför konstruerade vi två urtag i lastpallens botten där hjulen kunde passas in så att de hölls orörliga. Detta gav bättre stabilitet och skydd av apparaten under transporten. Skumbäddar placerades strategiskt som skydd mot stötar under transporten.

 

Vår förpackning går också att packa platt. Därför kan slutkunden enkelt spara förpackningen och använda den om röntgenapparaten behöver skickas iväg för kalibrering.

 

Lådan är mycket enkel att montera och demontera tack vare Clip-Lok QIK-plast clips. Inga verktyg behövs för att öppna eller stänga lådan. Det ger en hög effektivitet i produktionen och även en bättre arbetsmiljö och slutanvändarupplevelse vid förpackning och uppackning av den portabla röntgenapparaten.

 

Clip-Lok-lådorna har en Skandinavisk design som gör produkten till en högkvalitativ lösning för slutanvändarna.

 

Vår förpackningslösning sörjer för en verktygsfri miljö, för såväl kunden som för slutkunderna. Förpackningen bidrar till att minska skadekostnaderna i samband med transporter och gör lastning och urlastning av de portabla röntgenapparaterna effektivare.

 

Clip-Lok SimPak® erbjuder kunderna marknadens bästa förpackningslösning.

 

Om du vill veta mer om våra förpackningslösningar och hur vi kan hjälpa dig, klicka här för att fylla i ett kontaktformulär, eller kontakta oss på telefon.

 

Clip-Lok har designat och utvecklat en förpackningslösning för portabla röntgenapparater. Det är en kostnadseffektiv envägslösning som uppfyller kundens behov.   Clip-Lok har designat och utvecklat en förpackningslösning för portabla röntgenapparater. Det är en kostnadseffektiv envägslösning som uppfyller kundens behov.     Clip-Lok har designat och utvecklat en förpackningslösning för portabla röntgenapparater. Det är en kostnadseffektiv envägslösning som uppfyller kundens behov.