Hanterbara förpackningar för extraktionskåp

Extraktionsskåp förpackade i hanterbara returförpackningar

Clip-Loks specialanpassad förpackningsdesign ger våra kunder tillgång till sin produkt ifrån alla håll. Clip-Loks design gör det möjligt för kunden att bygga förpackningen runt produkten, vilket gör det enkelt för operatörerna att hantera. Clip-Lok QIK Steel Clip®, som inte kräver några verktyg för att öppna och stänga lådan, gör inte bara hanteringen enkel för våra kunder, utan även också för slutanvändarna.

Renhet i tekniska system och tillverkningsprocesser har blivit allt viktigare i flera branscher för att eliminera skadliga smutspartiklar, vilka orsakar onödigt slitage och haverier. Den tekniska renheten är en mycket känslig marknad som bygger på renhetsstandarder. Partikelutvinning är en mycket viktig process inom teknisk renhet.

Kunden

Vår kund är en av de ledande tillverkarna av mätutrustning i Europa. De tillverkar ett extraktionsskåp vilket säkerställer att extraktionsprocessen kan utföras enligt den angivna standarden. Vår kund designar dessa skåp i anpassade standardstorlekar. Extraktionsskåpet är skrymmande och tillverkat av högkvalitativa hårdvarukomponenter. Därför behöver den en förpackning som är robust och skyddar den under transport.

Kunden utmaningar

Vår kund behövde en förpackningslösning som var robust och skyddade extraktionsskåpet under transport. De krävde också en lösning som var hanterbar och lätt att lasta på Lastbilarna. Det var också viktigt att komma åt skåpet ifrån alla håll.

Clip-Loks förpackningslösning

Därför designade Clip-Lok en skräddarsydd returbar förpackningslösning för detta extraktionsskåp. Extraktionsskåpet är skrymmande och över 200 kg tungt. Clip-Loks produktdesigners har utvecklat ett multiinrede-lösning med skum och värmebehandlat mjukt trä som skyddar extraktionsskåpet under transport.

Hanterbara förpackningar för extraktionskåp

Clip-Loks returlåda är säkrad med Clip-Lok QIK Steel Clips®. Dessa clips kräver inga verktyg för att öppna och stänga lådan.

CLIP-LOK VINNER YTTERLIGARE EN ANNAN DANSKT FÖRSVARSANBUD

Därför är det enkelt att hantera för våra kunder och i sin tur deras kunder. Förpackningen är utformad med en pallbotten för att göra det enkelt att lasta och lossa från en lastbil. Förpackningen är också platt förpackningsbar. Därför kan slutkunderna förvara lådan vid omkalibrering.

Hanterbara förpackningar för extraktionskåp_2
Allmänna fördelar med Clip-Lok lösningen:
  • Inga spikar eller skruvar krävs
  •  Enkel och kostnadseffektiv förpackningsprocess
  • Arbetsmiljövänlig förpackningsprocess
Senare fördelar för slutanvändaren:
  • Mycket hanterbar
  • Lätt att ta isär utan risk för att utrustningen skadas
  •  Lätt att förvara

Kontakta oss på info@clip-lok.com om du vill veta mer om våra andra lösningar.