Förenklad och kostnadseffektiv förpackning för branschen

förpackningslösning för högtrycksrengöringsutrustning
Clip-Lok designar en praktisk enkelriktad förpackningslösning för NAVADANs högtrycksrengöringsutrustning som används inom sjöfartsindustrin.

Utrustning som används i sjöfartsindustrin hålls till en hög standard då utrymmet på fartyg är begränsat. NAVADAN, vår kund är en av de ledande leverantörerna av rengöringsutrustning, rengöringskemikalier och handverktyg för sjöfartsindustrin. Clip-Lok engångslådor har förenklat NAVADANs funktioner med en snabb och enkel sida-vid-sida-uppbyggnadsfunktion runt utrustningen med de unika Clip-Lok QIK Plast Clips®.

NAVADANs behov

NAVADAN har sålt rengöringskemikalier och utrustning för rengöring av tankar och lastrum ombord på tusentals fartyg. De lägger stor vikt vid kvalitet och innovation och erbjuder kontinuerligt ny utrustning som säkerställer allt effektivare lösningar. Deras nya utrustning gör det möjligt för användare att stå längst ner i lastrummet och städa upp till en höjd av 20 meter och leverera med oförändrat arbetstryck

NAVADANs kunder ställer höga krav på skydd, kvalitet och pris. Deras produkter transporteras till hamnar över hela världen med lastbil, flyg och fartyg, och de har ingen tid för förseningar eller skador. En försening med några timmar kan leda till en förlust på tiotusentals dollar. Därför ställer detta höga krav på förpackningen av deras utrustning.

NAVADANs försörjnings chef, Valentin Kold Gundersen, säger: ”Våra slutanvändare är sjömän, deras arbetsplats är ett fartyg i internationella vatten som har både begränsat utrymme och begränsad tid. Det är viktigt att all förpackning är både enkel att hantera och lätt att kasta eller återanvända ”. Dessutom letade de efter förpackningar som stödde deras processer genom hela värdekedjan.

Clip-Loks lösning

Clip-Loks försäljningsingenjör – Lars Vikkelsø, samlade information om NAVADANs verksamhet och krav. Med dessa ingångar designade Clip-Loks försäljnings- och utvecklingsteam en innovativ envägs-förpackningslösning för NAVADANs nya sortiment av avancerad högtrycksrengöringsutrustning med maskiner med mycket höga arbetstryck.Lådorna är designade och skräddarsydda för var och en av NAVADANs produkter. Därför är det är lätt att placera tung utrustning på pallbotten och lådan byggs sida vid sida runt utrustningen med Clip-Lok QIK Plast Clips®.

high pressure cleaning equipment used in the maritime industry

Dessa unika klämmor skyddar lådan och inga verktyg krävs för att montera och demontera lådan. Clip-Lok använder värmebehandlat trävirke som inrede för att säkra produkten. Inredet ger extra skydd till NAVADANs produkt vid transport.

High pressure cleaning equipment used in the maritime industry

Clip-Loks lösning är också unik tack vare den skräddarsydda pallbotten som garanterar enkel transport av tunga och skrymmande produkter med olika gaffeltruckar. Dessa lådor är också paketerbara och stapelbara. Därför är de enkla att förvara, vilket är en extra fördel när utrymmet är begränsat. Clip-Lok One-Way-lådor är miljövänliga eftersom alla komponenter kan återvinnas som spånskivor,pallblock eller brännas för energi.

Packaging for high pressure cleaning equipment

På frågan varför NAVADAN valde att arbeta med Clip-Lok tillägger Valentin Kold Gundersen: ”Clip-Lok är en seriös och flexibel partner som lyssnar på sina kunders behov. De uppfyller alla våra krav. Även när vi är ivriga efter både kvalitet, pris och deadline lyckas de leverera gång på gång ”.

förpackningslösning för högtrycksrengöringsutrustning

Allmänna fördelar med Clip-Lok-förpackningskunder:

  • Inga spikar och skruvar krävs
  • Inga verktyg behövs
  • Enkel och kostnadseffektiv förpackningsprocess
  • Arbetsmiljövänlig förpackningsprocess

Allmänna fördelar med Clip-Lok-förpackningskunder:

  • Inga spikar och skruvar krävs
  • Inga verktyg behövs
  • Enkel och kostnadseffektiv förpackningsprocess
  • Arbetsmiljövänlig förpackningsprocess
Kontakta oss på info@clip-lok.com om du vill veta mer om våra andra lösningar.