Brugervenlig emballage til udsugningsskabe

Udsugningsskabe pakket i brugervenlig returemballage

Clip-Loks skræddersyede emballagedesign giver vores kunder adgang til deres produkt fra alle sider. Clip-Loks design gør det muligt for kunden at opbygge emballagen omkring produktet, hvilket gør det nemt for operatørerne at håndtere den. Clip-Lok QIK Steel Clip®, som ikke kræver værktøj for at åbne og lukke kassen, gør håndteringen nem, ikke kun for vores kunder, men også for slutbrugerne. 

Renheden af tekniske systemer og fremstillingsprocesser er blevet stadigt vigtigere i flere brancher for at eliminere skadelige smudspartikler, som forårsager unødvendig slitage og nedbrud. Den tekniske renhed er et meget følsomt marked, som er baseret på renhedsstandarder. Partikeludsugning er en vigtig proces i teknisk renhed.

Kunden

Vores kunde er en af de førende producenter af måleudstyr i Europa. De fremstiller et udsugningsskab. Et udsugningsskab sikrer, at udsugningsprocessen kan udføres i henhold til den angivne standard. Vores kunder designer disse skabe i special- og standardstørrelser. Udsugningsskabet er voluminøst og fremstillet af hardwarekomponenter af høj kvalitet. Derfor har det brug for en emballage, der er robust og beskytter det under transport.

Kundens udfordringer

Vores kunde havde brug for en emballageløsning, der var robust og beskyttede udsugningsskabet under transporten. De havde også brug for en løsning, der var nem at håndtere og laste på vognene. Det var også vigtigt at få adgang til skabet fra alle sider.

Clip-Loks løsning

Clip-Lok har designet en skræddersyet returemballage til dette udsugningsskab. Udsugningsskabet vejer over 200 kg. Det er også voluminøst. For at håndtere dette specielle produkt har Clip-Loks sælger Roger Tillberg sammen med Clip-Loks produktdesignere designet en returemballageløsning, der var 1,2 L x 1,1 B x 2,1 H. En multi-dunnage løsning med skum og varmebehandlet blødt træ blev udviklet til at beskytte udsugningsskabet under transport. 

Brugervenlig emballage til udsugningsskabe

Clip-Loks returkasse er sikret med Clip-Lok QIK Steel Clips®. Med disse clips er det ikke nødvendigt med værktøj for at åbne og lukke kassen.

CLIP-LOK VINNER YTTERLIGARE EN ANNAN DANSKT FÖRSVARSANBUD

Den er nem at håndtere for vores kunder og slutbrugere. Emballagen er designet med pallebund, så den er nem at læsse af og på fra en vogn. Vores emballage kan også klappes helt fladt sammen. Slutkunderne kan derfor opbevare kassen i tilfælde af rekalibrering. Clip-Loks returkasse er en bæredygtig og miljøvenlig løsning, som det fremgår af den undersøgelse, der blev gennemført af Rambøll-koncernen. 

Brugervenlig emballage til udsugningsskabe
Generelle fordele ved Clip-Lok-løsningen:
  • Kræver ikke søm og skruer
  • Nem og omkostningseffektiv emballeringsproces
  • Arbejdsmiljøvenlig emballeringsproces
Efterfølgende fordele for slutbrugerne:
  • Let at håndtere
  • Nem at skille ad uden risiko for at beskadige udstyret
  • Nem at opbevare

Kontakt os på info@clip-lok.com, hvis du vil vide mere om vores andre løsninger.