Clip-Lok SimPak® anställer ny Key Account Manager i Danmark

Clip-Lok SimPak® har nöjet meddela att Lars Vikkelsø Pedersen utnämnts till Key Account Manager för våra danska kunder. Lars kommer att ansvara för alla våra kunder i Danmark. Han kommer också att arbeta med viktiga projekt i norra Europa.

Lars har en teknisk bakgrund inom metallarbearbetning och har tidigare erfarenhet av supply chain, produktion, underhåll och försäljning. Tidigare har Lars arbetat inom branscher som handel och teknik samt möbler och konstruktion. Lars har stor erfarenhet av att arbeta med tekniska och projektorienterade lösningar.

”När rekryteringsföretaget kontaktade mig visste jag ingenting om Clip-Lok”, säger Lars. ”Men när gjorde research blev jag väldigt nyfiken. Jag upptäckte att även om produkterna var tekniskt avancerade, så var lösningarna enkla och smarta. Dessutom gillade jag hållbarhetstanken bakom Clip-Loks produkter. Att få chansen att representera en lösning som ger kunderna kostnadseffektivitet och hållbarhet på samma gång, kändes mycket lockande. Det var en möjlighet jag ville utforska”

Clip-Lok bedömer att Lars produktionserfarenhet och tekniska kunnande är viktiga faktorer för att förstå kundernas behov. Det ger Clip-Lok möjligheten att erbjuda de bästa förpackningslösningarna till våra kunder.

Anders Lassen, VD på Clip-Lok SimPak®, ser fram emot att arbeta tillsammans med Lars. Tillsammans har de för avsikt att utvidga verksamheten inom returlådor av plywood och engångslådor med hjälp av vår prisbelönta QIK clip-lösning. Deras mål är också att Clip-Lok ska växa i stålrackssegmentet.