Clip-Lok SimPak® ansætter ny Key Account Manager i Danmark

Clip-Lok SimPak® har ansat Lars Vikkelsø Pedersen som Key Account Manager for vores danske kunder. Lars vil også arbejde på vigtige projekter i Nordeuropa.

Lars har en teknisk baggrund og har erfaring med supply-chain, samt, produktions- og vedligeholdelsesledelse. Lars har fra handels- og ingeniørvirksomheder, erfaring med salg af tekniske og projektorienterede løsninger. 

Lars fortæller: “Da jeg blev kontaktet af headhunteren, havde jeg ikke kendskab til Clip-Lok. Men da jeg undersøgte virksomheden nærmere, blev jeg min nysgerrighed vakt. Fordi selvom produkterne er meget tekniske, så er løsningerne utroligt enkle og smarte. Derudover synes jeg, at Clip-Lok-produkternes bæredygtighed er meget interessante. Muligheden for at repræsentere en løsning, som sikrer kunderne både omkostningseffektivitet og bæredygtighed på samme tid, var en meget interessant mulighed, jeg gerne ville forfølge”.

Clip-Lok tror på, at Lars’ erfaring inden for produktion og hans tekniske forståelse kan spille en afgørende rolle i at forstå kundernes behov. Det vil give Clip-Lok mulighed for at levere de bedste emballageløsninger til vores kunder.

Anders Lassen, Direktør hos Clip-Lok SimPak®, ser frem til at arbejde sammen med Lars. Sammen vil de udvide forretningsområdet for sammenklappelig og genanvendelig krydsfineremballage samt forretningsområdet for engangsemballage som begge inkluderer vores prisvindene QIK-clipsløsning. Der vil også blive fokuseret på at udvide Clip-Lok’s markedsandel inden for logistikløsninger i stål. 

Lars ser frem til at kontakte jer snarest muligt. I kan sende en e-mail til ham på lvikkesoe@clip-lok.com eller ringe på +45 26 32 02 60.