Clip-Lok tillverkar hopfällbara stålracks för slutväxeltransmissioner

Clip-Lok SimPak har tillverkat ett hopfällbart stålracks för slutväxeltransmissioner till en av de ledande tillverkarna av jordbruksmaskiner i Finland. Denna unika lösning har ökat effektiviteten och minskat skadorna för våra kunder.

Clip-Lok SimPak har tillverkat ett hopfällbart stålracks för slutväxeltransmissioner som används i jordbearbetningsutrustning. Vi har varmförzinkat dessa stålracks för att öka dess hållbarhet i hårda väderförhållanden. Därför kan våra kunder förvara dessa racks utomhus. Eftersom de har en unik design, kan Clip-Loks stålracks fästas i varandra när de fälls ihop, vilket optimerar utrymmet under transporten. Vissa delar av stålrackset har vi målat i orange färgvilket leder till att det blir enklare för truckföraren att se separationspunkten från racksettill slutväxeltransmissionen. Detta bidrar till mindre skador och en enklare hantering under trucktransporten.

stålracks för slutväxeltransmissioner

En av våra kunder kontaktade oss för att tillverka en fiberlös förpackningslösning för slutväxeltransmissioner. Clip-Lok samarbetade med toppingenjörsfirman Samcons Oy från Finland.  Samcons Oy designade ett verktyg som möjliggjorde en effektiv och repetitiv tillverkning av Clip-Loks stålracks.

stålracks för slutväxeltransmissioner

Designen av Clip-Loks stålracks gör det enkelt för operatörerna att hantera slutväxeltransmissionerna. De designade gaffeltunnlarna i våra stålställ ger en säker och noggrann hantering. På samma sätt hjälper de färgade, orangea delarna truckföraren att separera artikeln från stålstället, vilket underlättar hanteringen under drift.

stålracks för slutväxeltransmissioner

Vidare, är Clip-Loks stålracks konstruerade med stötdämpande material i botten. Detta skyddar transaxeln under transport. Varje stålställ är också märkt med ett unikt serienummer för en enkel identifiering under drift.

Vi använder högkvalitativt konstruktionsstål när vi tillverkar våra stålställ. Det är höghållfast stål som varar i många år. Vi tillverkar varje racks i Samcons svetsfixtur, det hjälper oss att hålla en hög kvalitet samtidigt som det tillåter oss att förbättra vår kvalitet och effektivitet. Clip-Loks stålracks för transaxlar är varmförzinkade. Dessa racks kan således förvaras utomhus och tåla de hårda väderförhållandena i Finland.

Gustaf Follin, försäljningschef på Clip-Lok SimPak