Tidsbesparende emballage for robotindustrien

Time-saving packaging for the robotics industry
Clip-Lok har designet en smart omkostningsbesparende engangsemballageløsning for robotindustrien. Den giver optimal beskyttelse, forbedrer produktiviteten og arbejdsmiljøet under forpakningsprocessen, og er udstyret med funktioner, som giver slutbrugere nem adgang til indholdet.   

Clip-Lok engangsemballageløsning er udstyret med den unikke Clip-Lok QIK Clip® til samling og adskillelse af boksen. QIK-plastikclips kræver intet værktøj til åbning og lukning, hvilket gør emballagen bekvem og brugervenlig for både kunder og slutbrugere. Den nemme samling sparer tid for kunden. Engangsemballagen er også designet med indsatser af skumplast til at beskytte robotten under transport.

Kunden

Life Science Robotics ApS udvikler og sælger innovative rehabiliteringsrobotter til sundhedssektoren. De har udviklet en robot kaldet ROBERT®, som giver effektiv rehabilitering og hurtigere genoptræning af patienter. Desuden reducerer den tunge og gentagne løft for sundhedspersonalet, hvilket gavner både patienter og sygeplejere.

Tidsbesparende emballage for robotindustrien

Udfordring for kunderne

ROBERT® er en avanceret rehabiliterings robot, som kræver sikker og nem transport. Den sælges over hele verden. Life Science Robotics havde derfor brug for en emballageløsning, som var tilstrækkelig robust til at kunne tåle forsendelse over store afstande og med forskellige distributører. Samtidigt ønskede de en emballage, som var nem at bruge for dem selv under samlingsprocessen og nem at bruge for slutbrugerne i hospitaler og klinikker.

Clip-Lok’s emballageløsning

Clip-Lok’s salgs- og produktudviklingsteam, hjemmehørende i Allerød, nord for København, forstod udfordringen, som Life Science Robotics stod overfor ved forsendelsen af ROBERT®. Clip-Lok designede derfor en Oriented Strand Board (OSB) kasse, som samles med den unikke Clip-Lok QIK Clip®. Clip-Lok’s QIK clips er unikke, fordi der ikke kræves værktøj, skruer eller søm under samlings- og adskillelsesprocessen. Processen er let for personalet og alle muligheder for beskadigelse af ROBERT® under denne proces fjernes.

Tidsbesparende emballage for robotindustrien

For at gøre det nemmere har Clip-Lok også designet en læsserampe for pålæsning og aflæsning af ROBERT® på paletten. Herved kan emballagen opbygges omkring ROBERT®, hvilket gør det nemmere at pakke den ind og ud. Palettens bund er også designet med kroge til at surre ROBERT® fast, hvilket giver yderligere beskyttelse under transporten.

Tidsbesparende emballage for robotindustrien

På samme måde har Clip-Lok designet og fremstillet præcist tilskåret PE-skum indsatser for at beskytte skærmen og andre følsomme dele af ROBERT®. PE-skum giver optimal afdæmpende beskyttelse imod gentagne stød, som kan opstå under transporten. 

Clip-Lok’s OSB-boks kan også pakkes fladt sammen. Slutbrugeren kan derfor nemt opbevare boksen og sende robotten tilbage til leverandøren for kalibrering, hvis krævet. OSB-kassen kan også stables, og den er designet til optimal beskyttelse ved landevejstransport samt tog- og lufttransport.

Tidsbesparende emballage for robotindustrien

Life Science Robotics er glade for Clip-Lok’s emballageløsning. Deres CTO og partner Rune Kristensen sagde,

Hos Life Science Robotics ApS mener vi, at det er vigtigt at levere et sikkert produkt af høj kvalitet til sundhedssektoren, som kun er tilfreds med det bedste. Dette omfatter også forpakningen af enhederne. I dette tilfælde har Clip-Lok’s løsning tilfredsstillet dette behov, og vi har været meget glade for designet, processen og produktet fra Clip-Lok.

Tidsbesparende emballage for robotindustrien

Fordele ved en Clip-Lok-løsning for kunderne
– Nem at på- og aflæsse
– Værktøjsfri emballage
– Opbygget omkring robotten
– Nedsættelse af omkostninger for logistik
– Eliminering af transportskader
Fordele ved en Clip-Lok-løsning for slutbrugere
– Der kræves intet værktøj til adskillelse
– Nem adgang og aflæsning
– Kan ubesværet pakkes fladt sammen og stilles
til opbevaring for evt senere brug
Skriv til sales.sc@clip-lok.com hvis du ønsker en gratis konsultation om emballage til dit produkt.
Har du brug for en BRUGERDEFINERET Løsning? Lad os hjælpe dig