Transport af farligt gods i UN godkendt emballage

Clip-Loks genbrugelige emballage er godkendt af UN til transport af farligt gods.

Clip-Lok har udviklet en serie af skræddersyet genbrugelig transportemballage til ammunitionskasser. UN har godkendt al emballagen til transport af farligt gods af gruppe II og III.

Behov for emballage

Vi har gennem årene været i kontakt med flere leverandører til forsvaret med forespørgsler om genbrugelig emballage til ammunition. Der er høje krav til emballage ved transport af denne type gods. Den skal kunne modstå nedkastninger, stød og vibrationer. Yderligere kræves der også UN godkendelse, da ammunition falder under kategorien farligt gods. Vores emballage er derfor testet og godkendt til transport af farligt gods af gruppe II og III.

Vores løsning

Clip-Lok har designet en returemballage lavet i FSC/PEFC certificeret krydsfiner. Vores emballage bliver samlet med vores patenteret og stærke stålclips. Stålclipsene er tilgængelige med en bredde på 35mm og 50mm. Med vores emballageløsning kræves der hverken søm eller værktøj til at samle eller skille dem ad. Clip-Lok skræddersy dunnage til kasserne, hvilket sikrer ammunitionen, samt beskytter imod stød og vibrationer under transporten.

Vores emballage har gennemgået og bestået adskillige test som blandt andet droptests, vibrationstest, og tryktests. Samtidig er de også godkendt under UNs standard til transport af farligt gods.

Clip-Lok emballage er velegnet til både vej-, jernbane-, luft-, og søtransport. Emballagens design gør den let og simpel at sammenklappe. Vi kan lave emballagen, så mål passer til transport i enten Hercules, 20 fods container eller 40-fods container. Vores emballageløsning kan stables på en firevejs-palle, hvilket gør dem utroligt lette at håndtere. Når emballagen ikke er i brug, kan de bruges under træningssessioner eller sammenklappes og stables på lager, hvilket reducerer pladsforbruget.

Nogle af Clip-Lok-kasser er UN godkendt emballage.

Kontakt os, hvis du vil høre mere om denne eller mange af vores andre løsninger.