Krise eller ej, vi er klar til at betjene vores kunder

Siden 1982 har Clip-LokSimPak® leveret bæredygtige envejs- og genanvendelige emballageløsninger til industrien. Vi leverer emballageløsninger til bilindustri, forsvar, fly- og maskinindustri og producenter af hospitalsudstyr. Vi har gennem årene oplevet flere kriser. Vi ved, at der også vil være en fremtid, hvor Clip-Lok vil være der for dig.

Vores kunder har tillid til vores løsninger og vores langsigtede tilstedeværelse

Under denne krise har Clip-Lok hjulpet vores kunder ved via fjernadgang at designe og udvikle emballageløsninger. For eksempel har Clip-Lok i Europa designet og udviklet emballage til innovative robotløsninger til hospitalssektoren og støttet forsvars- og nødhjælpsorganisationer ved at levere emballageløsninger til transport af felttelte til COVID-19-patienter.

Tilsvarende understøtter Clip-Lok South Afrika sundhedssektoren ved at designe og udvikle en emballageløsning til aerosolkabiner, der anvendes under intubationsprocessen. Det er lykkedes dem at supportere kunden, selvom Sydafrika har været gennem en kraftig nedlukning.

Det viser, at Clip-LokSimPak® – koncernen er i stand til at levere løsninger og fjernstyre projekter, selv under en krise.

Salgschef for Clip-Lok Europe Gustaf Follin siger: “Vi har været i branchen siden 1982, og vi har oplevet mange kriser komme og gå. Vi tror på en fremtid, og også i denne fremtid vil vi være der til at opfylde dine emballagebehov. Takket være de teknologiske fremskridt er det blevet nemmere at hjælpe kunderne med at styre deres projekter på fjernbasis. Det er afgørende for at sikre, at vi leverer de bedste emballageløsninger til vores kunder uden at gå på kompromis med reglerne for social afstand. Vi er klar til at betjene dig, under og efter disse udfordrende tider“.

Kontakt os, når du har brug for en ekstern emballagepartner til at løse dine emballageudfordringer!