Projektstyring af emballageløsninger under nedlukningen

Clip-Lok SimPak® er eksperter i at levere emballageløsninger som fjernprojekter og har over 30 års erfaring med at servicere bil- forsvar- og luftfartsindustrien. Under Covid-19 nedlukningen har vi hjulpet medicinalindustrien med emballage til intubationskasser, samt udviklet båse til persondesinficeringVi har en gunstig position til at løse emballageudfordringer under tiden med social distancering.

Assisterer vores kunder under nedlukning

Clip-Lok South Africa assisterer medicinalindustrien med levering af emballage til intubationskasser. Intubationskassen er designet med henblik på aerosol-forårsaget procedurer til kritisk syge patienter. Vi har udviklet en effektiv emballageløsning, med kapacitet til fire intubationskasser pr. Clip-Lok kasse. Vi leverer emballagen løbende til vor kunde, grundet høj efterspørgsel af deres produkt, selv på trods af den gennemgribende nedlukning af Sydafrika.

Ligeledes har Clip-Lok udviklet innovative løsninger, der hjælper til reducering af spredningen af Covid-19. Eksempelvis har Clip-Lok South Africa udviklet en desinficeringsbås. Båsen kan udstyres med et sensorreguleret spraysystem, der frigiver desinficeringsmidler. Båsene kan placeres ved indgange til fabrikker, kontorer, hospitaler samt butikker for at desinficerer besøgende.

Projektstyring under Covid-19 krisen

Clip-Lok SimPak® hjælper dig med at finde din optimale emballageløsning. Vores salgsteam har udviklet tusindvis af løsninger til tilfredse kunder. Salgsteamet hjælper kunder med at finde den rigtige emballageløsning til deres produkter. Emballageløsningerne er udviklet med henblik på at reducere kundens omkostninger ved pakning og fragt.

Vores salgsteam er konstant i kontakt med kunder og vores produktudviklere. Det tætte samarbejde sikrer transparent information, som hjælper udviklingsafdelingen med at designe emballagen. Udviklingsafdelingen bruger Catia, som er et af de bedste 3D softwareprogrammer til enhver designopgave. Udviklingsafdelingen kan designe komplekse emballageløsninger uden behov for at have det fysiske produkt fra kunden. Vi kan endda designe emballageløsninger før et fysisk produkt eksisterer. 

Vores kunders behov er vores førsteprioritet, hvorfor vi netop har en organisation, der fungerer gennem fjernsamarbejde. Vores salgsteams opdaterer løbende kunder gennem e-mails og videoopkald.

Anders Lassen, CEO i Clip-Lok, siger: ”Vi er en global organisation, som er tilstede på fem kontinenter. Vores samlede produktionskapacitet er klar til at servicerer jer med både udvikling og produktion af de bedste emballageløsninger for jer. Vores evner til at fjernstyre projekter, sikrer at vi kan leverer den optimale emballageløsning til vores kunder uden at være begrænset af kravene til social distancering. Vi er klar til at hjælpe jer gennem disse udfordrende tider.”

Kontakt os, når du får brug for en samarbejdspartner, der løser dine emballageudfordringer!