Ridsesikker transport til ridsesensitive paneler

Returemballage til ridsesensitive paneler.

 

I samarbejde med Mink Bürsten®, har Clip-Lok SimPak® udviklet en returemballageløsning til ridsesensitive paneler.

 

Rustfrit stål og pulverlakeret paneler er blandt nogle af de produkter, der er udsat for ridser. Ridser betyder varer retur, og dermed højere omkostninger for producenten. En emballageløsning, der sikrer mod sådanne, er derfor essentiel.

 

Undersøgelser viser at de to hyppigste årsager til ridser, skyldes paneler der berører hinanden, eller et rug/slibende materiale der befinder sig op ad produktet.

 

Traditionelt har emballageløsninger brugt specielle adskillerdunnage for at separere produkterne. Disse er oftest lavet af skum, hvilket betyder øget risiko for ridser grundet dets materiale.

 

Mink Bürsten® producerer millioner af børster hvert år til en bred skare af maskiner fra deres produktionsfaciliteter i Tyskland. Mink Bürstens børsteteknologi bruges blandt andet ved laserbeskæring af metalpaneler grundet deres følsomhed over for ridser. Deres teknologi sikrer at sandkorn og hårde partikler ikke kan finde noget holdepunkt på børsternes overfalde. Resultatet er minimeret risiko for ridser.

 

Clip-Lok SimPak® har introduceret Mink Bürstens børster som en del af sin emballage. Clip-Lok har designet Clip-Lok’s 2P Box med børsteskillere specielt til ridsesensitive paneler. Den patenterede 2P Box har kun to løse dele: toppladen samt frontpanelet. Yderligere er det muligt at udskifte og erstatte siderne, hvis nødvendigt. 2P Boxens kompakte design betyder hurtig pakning og betjening af kassen. Udover dette, kan 2P kassen bruges op til 100 gange.

 

Med Mink Bürstens børster i kassen sikres perfekt separering af de sensitive paneler. Yderligere er mellemrummet mellem paneler og børster mindre end ved brug af skumdunnage. Resultatet er en kasse optimeret kasse efter produktets mål. Dette betyder flere paneler per passe, og resulterer i en direkte besparelse for kunden.

 

Mink Bürstens skandinaviske direktør, Martin Kæmpe, siger: “Vi lever i en tid, hvor processer går hurtigere og hurtigere, og i denne tid er man som firma nødt til at kende og identificere sine kerne kompetencer. Clip-Loks indsigt og dybdegående kendskab til skånsomme transportløsninger, kombineret med vores børsteteknologi, er beviset på, at når to forskellige firmaer bringer hver deres kompetencer til bordet, vil værdiskabelsen i sidste ende komme kunderne til gode. Når man har styr på dette, giver 1+1 mere end 2, og den nye transportløsning fra Clip-Lok er et bevis på dette”.

 

 

 

ridsesensitive paneler i Clip-Lok 2P kasser
Clip-Lok 2P-kassen indlejret med børster adskiller snævert de ridsesensitive paneler.
De snævert adskilte paneler af børsterne har en højere pakningsdensitet end skum konstruktion.
Den unikke børsteteknologi sikrer panelerne på alle fire sider, hvilket sikrer ridsefri transport.
Clip-Lok 2P kasse flad pakket med alle komponenter inde i; hvorved der spares op til 70% volumen.