Engangsemballage til batterier og bæredygtige energiopbevaringsløsninger

One-Way Packaging for Batteries & Sustainable Energy Storage Packs

En bærdygtig og omkostningseffektiv emballageløsning leveret af Clip-Lok SimPak®

Der er et skift i hustandende mod bæredygtige energiløsninger. Den moderne hustand bliver mere bæredygtig og uafhængig, med øget brug af solceller samt geotermisk energi. Der er derfor et stigende behov for løsninger til at gemme og udnytte denne energi, når efterspørgslen er høj eller behovet opstår.

Vores kundes produkt er batterier og energiopbevaring orienteret mod hjemmet, hvilket muliggør opbevaring af energi fra alternative energikilder. Et værdifuldt produkt med en høj vægt kræver emballage, der giver optimal beskyttelse under transport.

Clip-Lok’s emballageløsning

Clip-Lok SimPak® har designet og udviklet en løsning til engangsbrug med skumindlæg. Med en markering på pallebunden og de præcist placerede indlæg, er der sikret et perfekt fit, når kassen opbygges om produktet.

Engangsemballage til batterier og bæredygtige energiopbevaringsløsninger

Kassen kan opbygges side for side omkring produktet, hvilket resulterer i tidsbesparelse ved både pakning og udpakning. Med kassens ergonomiske design og skumindlæg er produktet beskyttet under hele transporten.Ud over optimal beskyttelse, kan Clip-Loks kasser stables. Kassernes mål er optimeret til at passe ind i lastbil eller container, og tilbyder derfor kunden omkostningsbesparelse ved transport.

Engangsemballage til batterier og bæredygtige energiopbevaringsløsninger

For slutkunden er der flere fordele. Der er adgang fra alle fire sider med brugen af Clip-Lok QIK plastik clips. De unikke clips kan åbnes blot med fingerkraft, og der er intet behov for værktøj eller søm til at åbne eller lukke kasserne. Således sikres slutkunden mod at bruge unødig tid på udpakning, og risikoen for mulig beskadigelse af produkt, ved brug af værktøjer, reduceres.

Clip-Lok QIK Clip

Vores svenske salgsmanager og ansvarlig for projektet, Roger Tillberg, siger, ”Det har været en spændende proces at finde en løsning til disse bæredygtige energiopbevaringsløsninger. Vores kasser møder alle ISPM 15 kravene, og alle dele fra kassen kan genbruges eller transformeres til energi. Vores kunde deler med os en vision om at skabe produkter for et  mere bæredygtigt miljø. Derfor er Clip-Loks engangskasse med QIK clips den perfekte emballage til kundens behov og vision.”

Engangsemballage til batterier og bæredygtige energiopbevaringsløsninger
Generelle fordele ved Clip-Lok-løsningen:
– Kræver ikke søm og skruer
– Nem og omkostningseffektiv emballeringsproces
– Arbejdsmiljøvenlig emballeringsproces

Kontakt os på info@clip-lok.com hvis du ønsker at høre mere om vores løsninger.