Retur- og engangskasser til elektrisk transmission-og distributions udstyr

One-Way & Returnable Packaging for ADF -Power Tuning Equipment

Emballageløsninger til elektrisk transmission- og distributions udstyr har altid været en udfordring. Produkterne er ikke blot dyre og tunge, men er også udsatte under transport. Derfor er Clip-Loks retur- og engangskasser den bedste løsning til sådanne produkter.

Vores kunde, Comsys, er markedsledende indenfor udstyr til elektrisk transmission- og distribution. Comsys udvikler Aktive Harmoniske Filtrer der forhindrer harmoniske spændinger, effektivt kompenserer for dyk i spænding samt kontrollerer ’reactive power’. Deres produkter bruges globalt hos maritime-, olie og gas- samt vandbehandlingsanlæg og kan således veje alt mellem 70 kg til 700 kg.

Emballage har altid været et problem hos Comsys. Deres gamle løsning var baseret på enten sammensømmede dele eller paller med hjørner. Problemet ved sådanne løsninger er konstruktionens svaghed samt den reducerede håndterbarhed. Det resulterer i højere andel af skader under transport og udpakning.

Clip-Lok’s emballageløsning

Da Clip-Loks salgs- og udviklingsafdeling præsenterede en sømmefri og let håndterbar løsning, så Comsys hurtigt værdiskabelsen. På trods af et relativt højere prisleje, var der flere fordele, som gjorde den samlede løsning attraktiv. Clip-loks kasser giver adgang til de transporterede produkter alle fire sider uden brug af værktøj. Uden behovet for at sømme kasserne sammen, har både producent og slutbruger let mulighed for effektivt at tilgå produktet.

Retur- og engangskasser til Elektrisk Transmission- og Distributions Udstyr

En slutbruger hos Comsys siger: ”Vi var meget imponeret over Clip-Loks kasser. Idéen om at samle kassen med plastikclips er en unik løsning, vi ikke havde set før. Det er utrolig smart. Ingen søm, ingen hammer og ingen ødelagt træ. Det tager kun et par sekunder at åbne dem. Kasserne kan ligeledes samles igen eller stables. Alle var forbløffede over effektiviteten.”

Retur- og engangskasser til Elektrisk Transmission- og Distributions Udstyr

Roger Tillberg, vores svenske salgsmanager og ansvarlig for Comsys projektet, siger: ”Vores Comsys løsning er helt fantastisk. Den er simpel, let at bruge, og det skræddersyede design er præcis, hvad der differentierer Clip-Lok fra vores konkurrenter. Vi har derfor siden 2015 designet alle transportkasser til Comsys’s nye transmission og distributionsprodukter. Det viser den tillid, de har til at Clip-Lok leverer en god service, men vigtigst, en løsning der passer til deres eksakte behov.”

Retur- og engangskasser til Elektrisk Transmission- og Distributions Udstyr

Både Clip-Loks returkasser og engangskasser til energisektoren er sømmefri samt let håndterbare for producenterne og slutbrugerne. Det pakkede produkt fastgøres og sikres ved brug af forskellig dunnage. Det sammenklappelige design og muligheden for at stable oven på hinanden sparer penge under transporter.

Clip-Lok QIK Clip Steel
Kontakt os på info@clip-lok.com hvis du ønsker at høre mere om vores løsninger.