Sætter nye standarder for transportemballage

Bæredygtighed møder styrke

Clip-Lok SimPak®er en førende leverandør af bæredygtig og omkostningseffektiv transportemballage. Vi anvender primært råmaterialer som stål og træ, som begge er genanvendelige og vedvarende ressourcer, til vores emballageløsninger, som opfylder de høje krav i bl.a. bil- og forsvarsindustrien.

For Clip-Lok SimPak® er ingen opgaver umulige

Clip-Lok SimPak® har i samarbejde med førende forsvarsaktører udviklet en UN-godkendt emballageløsning i stål til transport af flybrændstoftanke med fly, tog, skib og fly. Efter at have sat sig grundigt ind i kundens udfrodringer erklærede teamet, at en Clip-Lok-stålrack optimeret for standard håndteringsudstyr, kunne løse udfordringen.

Der blev designet et tilbehørssæt, som nemt kunne monteres på et eksisterende chassis. Efter omfattende interne test var det på tide, at RISE (Research Institutes of Sweden) virkelig udfordrede produktet.

Her falder flybrændstoftanken ned i betongulvet

En omfattende destruktiv testproces viste, at den nye emballageløsning stod distansen – selv i et ekstremt miljø. Den nye emballageløsning i stål er skandinavisk ingeniørarbejde, når det er bedst.

transport af flybrændstoftanke

– Frit fald af en tank fyldt med teknologi og rester af flybrændstof fra en højde på 1,2 meter og ned i et betongulv – uden at tanken går i stykker eller løsner sig fra beslaget – stiller ekstremt store krav til emballagen, forklarer Katrine Skovbjerg, Head of Product Development hos Clip-Lok SimPak®.

Millions saved for the defence industry

– Vores kunde er meget tilfreds med de resultater, vi har opnået sammen. Det nye produkt er smart i sin enkelhed og løser de udfordringer, som kunden har stået over for i et årti,” siger Gustaf Follin, salgsdirektør hos Clip-Lok SimPak®.

Clip-Lok SimPak® sparer forsvarsindustrien for millioner

Den nye emballageløsning i stål og det gode samarbejde imponerer kunden:

Clip-Lok SimPak® har løst et 10-årigt problem for os på rekordtid. Projektledelsens og udviklingsarbejdets tempo og kompetence imponerer os meget. Ved hjælp af Clip-Lok SimPaks produkter kan vi nu spare millioner i transportomkostninger hvert år, siger en talsmand for flyvevåbnet i et af de skandinaviske lande, der har indsigt i projektet.

transport af flybrændstoftanke
Brændstoftank med flybrændstof pakket i Clip-Lok-stålreol læsses på et Hercules-fly.

– Det er en ærefuld opgave, der konsoliderer vores position som førende leverandør til forsvaret i de skandinaviske lande.. Vi er meget stolte af den tillid, der er blevet vist os. Det bekræfter, at vores kunder har tillid til, at vi kan løse selv de mest krævende opgaver,”siger Gustaf Follin, salgsdirektør hos Clip-Lok SimPak®, en global leverandør af bæredygtig transportemballage

Vil du vide mere?
Kontakt os, så fortæller vi dig mere.
Lars Vikkelsø, Key Account Manager
E-mail: lvikkelsoe@clip-lok.com