Certificerede vægte pakket i bæredygtig emballage

Før vores løsning spændte vores kunde vægtene fast på en palle, og transporterede dem derefter ud for at servicere deres kunder. Ved deres gamle løsning blev vægtene beskadiget under transporten. Eftersom de mindste skrammer ændrer vægtfordelingen, forsvinder præcisionen når vores kunde er ude for at teste vejemaskiner. Clip-Loks løsning beskytter de certificerede vægte fra alle sider, og sikrer derfor vores kundes produkt hele vejen under transport.

Clip-Lok SimPak® udvikler returemballage til transport af certificerede vægte

Vores kunde er en globalt førende producent af certificerede vægte. Certificerede vægte bruges i produktionsvirksomheder til at teste og analysere deres vejemaskiner. Vægtene er tunge, og skal samtidig være lette at håndtere og transporteres. Clip-Lok har udviklet en returemballageløsning, der sikrer at vægten af hver enhed er distribueret ligeligt på tværs af pallen. Designet med henblik på adgang fra alle fire sider sikrer også, at operatører let kan håndtere vægtene.

Behov for vores transportløsning

Før vores løsning spændte vores kunde vægtene fast på en palle, og transporterede dem derefter ud for at servicere deres kunder. Ved deres gamle løsning blev vægtene beskadiget under transporten. Eftersom de mindste skrammer ændrer vægtfordelingen, forsvinder præcisionen når vores kunde er ude for at teste vejemaskiner. Clip-Loks løsning beskytter de certificerede vægte fra alle sider, og sikrer derfor vores kundes produkt hele vejen under transport.

Redesignet palleblok

Hver certificeret vægt vejer 500 kg. For at sikre pallens stabilitet krævede det, at vægten var proportionalt distribueret ud over palleblokkene. Af denne årsag har vi redesignet palleblokkene og derved stabiliseret pallen.

Let adgang

Let adgang til de certificerede vægte er også essentielt for vores kunde. Vores transportløsning med stålclips muliggør adgang fra alle fire side. Dette sker helt uden brug af søm eller værktøj til at lukke eller åbne kassen, hvilket også reducerer risikoen for beskadigelse af vægtene.

Bæredygtig løsning

Vores returemballageløsninger kan bruges i op til mere end 100 gange under normale håndteringsforhold. Vores emballage er ligeledes sammenklappelig og kan stables for reduceret opmagasinering. Yderligere kan alle komponenter i emballagen genbruges. Derfor er vores kasser miljøvenlige, hvilket et studie fra Rambøll også forklarer. Ved at benytte vores løsning har vores kunde reduceret sin miljømæssige belastning.

Clip-Loks emballage til certificerede vægte er omkostningseffektiv, bæredygtig og er let at håndtere for operatørerne.

Kontakt os på info@clip-lok.com, hvis du vil høre mere om, hvordan vi kan udvikle en bæredygtig løsning til dig.

Clip-Loks emballage til certificerede vægte er omkostningseffektiv, bæredygtig og er let at håndtere for operatørerne.