SKRÆDDERSYET EMBALLAGE TIL MOBILE RØNTGENAPPARATER LÆS MERE

Clip-Lok har designet og udviklet en emballageløsning til mobile røntgenapparater. Det er en omkostningseffektiv envejsløsning, som opfylder kundens behov. Det værktøjsfri design sikrer, at hverken kunden eller slutbrugerne har brug for værktøj til at pakke eller udpakke kassen. Kassen er nem at åbne og lukke, og det giver brugeren en bedre oplevelse og en større effektivitet. Vi leverer markedets bedste emballageløsning til hostpitalsudstyr.

 

Et mobilt røntgenapparat kombinerer fordelene ved avanceret digital røntgenteknologi med mobilitet og fleksibilitet. Det skaber fleksibilitet for slutbrugerne, hvad enten det er på hospitaler eller i forbindelse med særlige operationer eller hjælpeaktioner. Men mobile røntgenapparater er dyre og bliver nemt beskadiget under transport. De er små, men tunge. Hvis de ikke emballeres ordentligt, kan de blive beskadiget. Reparationsomkostningerne er desuden meget høje. De har derfor brug for robust og sikker emballage.

 

Clip-Lok har længe serviceret medicinalindustrien. Vi mødte chefen for Solutions For Tomorrow på en udstilling, og efter at vi havde forstået deres specielle behov, tilbød vi dem en emballageløsning. Da de havde brug for lave emballageomkostninger pr. produkt, foreslog vi en skræddersyet kasse med OSB-bund og 9 mm krydsfiner til sider og låg. Det sikrede, at det mobile røntgenapparat var godt beskyttet i kassen under transporten, og at emballageomkostningerne var lave.

 

Vores team besøgte også deres produktionsanlæg for at se deres arbejdsgange. Dette var vigtigt og resulterede i, at vi designede en rampe på den korte side af kassen for at gøre det nemt for operatørerne at laste og losse det mobile røntgenapparat. Der blev også designet en pallebund, hvor det er nemt at fastspænde røntgenapparatet for at minimere dets bevægelse under transporten.

 

Hjulene er en vigtig del af dette mobile apparat. Under testfasen konstaterede vi, at hjulene højst sandsynligt ville blive ødelagt under transport. Derfor designede vi to indsnit i bunden af pallen, som hjulene passer ned i, hvorved bevægelsen begrænses. Dette giver større stabilitet og beskyttelse af apparatet under transporten. Skumindsatser er placeret strategisk for at beskytte mod stød under transport.

 

Vores emballage kan også klappes helt fladt sammen. Derfor kan slutkunden nemt opbevare denne emballage og om nødvendigt sende det mobil røntgenapparat til kalibrering.

 

Clip-Lok QIK-clips i plast gør det meget nemt at samle og skille kassen ad. Der kræves ikke værktøj til at åbne eller lukke kassen. Dermed sikres en større effektivitet i produktionen. Det giver også en bedre slutbrugeroplevelse under pakning og udpakning af det mobile røntgenapparat.

 

Clip-Lok-kasser har et elegant design. Emballagen bliver derfor en del af en avanceret løsning for slutbrugerne.

 

Vores emballageløsning sikrer et værktøjsfrit miljø, ikke kun for vores kunde, men også for slutbrugeren. Det hjælper med at reducere deres skadesomkostninger under transport og øger effektiviteten under læsning og losning af de mobile røntgenapparater.

 

Clip-Lok SimPak giver kunderne den bedste emballageløsning, der findes på markedet.

 

Hvis du gerne vil vide mere om vores emballageløsninger og om, hvordan vi kan hjælpe dig, så klik her for at udfylde en kontaktformular. Du er også velkommen til at ringe til os.

 

 

EMBALLAGE TIL MOBILE RØNTGENAPPARATER