Stål gør vores kasser mere holdbare end nogensinde

Clip-Lok SimPak har i mere end 30 år været en væsentlig samarbejdspartner for bilindustrien, når det gælder holdbare emballageløsninger, som samtidig er omkostningseffektive. Nu opgraderer vi produktporteføljen med kasser lavet af stål til det europæiske marked. Sverige er først ude. Og når vi tænker på den store succes i USA, ser vi frem til en vellykket lancering. 

Holdbarhed møder styrke

Clip-Lok SimPak er en global leverandør af holdbar transportemballage. Idéen bag vores emballageløsninger er altid at nedbringe vore kunders samlede omkostninger og samtidig minimere miljøbelastningen. Desuden kan vi opfylde de høje krav til styrke, eftersom vores kasser er konstrueret til at kunne modstå både stød og vibrationer.

Krydsfiner møder stål

I løbet af 2018 vil vi præsentere flere nye produkter. Vores sortiment har historisk set bestået af kasser, som kan returneres og genanvendes eller recirkuleres, og som er fremstillet af krydsfiner eller spånplader, der sikres med stål- eller plastclips. Nu gør vi udvalget endnu bedre med kasser fremstillet af stål. Det betyder, at vi kan levere transportløsninger i et materiale, som i princippet er uopslideligt. Stålprodukterne opfylder specifikke krav inden for brancher som bilindustrien, forsvarsindustrien, energiselskaber, industriteknik og sundhedsindustrien.

Stor fremgang i USA

Vores emballageløsninger har haft fremgang i hele verden. Stålprodukterne, som nu når til Europa, blev lanceret i USA allerede i 2003. Der har de skabt stor efterspørgsel, og det er med den erfaring i ryggen, at vi introducerer stålprodukterne i Sverige. Vi er begyndt i lille målestok med få udvalgte kunder, og responsen afspejler et stort behov for vores stålprodukter. Derfor tager vi nu skridtet fuldt ud!