Clip-Lok SimPak stärker sortimentet – Stål gör våra lådor mer hållbara än någonsin

Clip-Lok SimPaks plywoodlådor har länge dominerat marknaden när det gäller hållbara förpackningslösningar som samtidigt är kostnadseffektiva.

Nu uppgraderar vi produktportföljen med lådor gjorda av stål för den europeiska marknaden. Först ut är Sverige. Och med tanke på succén i USA ser vi fram emot en lyckad lansering.

 

Hållbarhet möter hållfasthet

Clip-Lok SimPak® är en global leverantör av hållbara transportförpackningar. Idén bakom våra förpackningslösningar är alltid att minska våra kunders totala kostnad samtidigt som vi minimerar miljöpåverkan. Ändå kan vi möta högt ställda hållfasthetskrav eftersom våra lådor är konstruerade att vara både stöt- och vibrationståliga.

 

Plywood möter stål

Under 2018 presenterar vi flera nya produkter. Vårt sortiment domineras av retur- och återvinningsbara lådor tillverkade av plywood eller träfiberskivor som säkras med stål- eller plastclips. Nu stärker vi erbjudandet ytterligare med lådor gjorda av stål. Det betyder att vi kan leverera transportlösningar i ett material som i princip är outslitligt. Stålprodukterna möter specifika krav inom branscher som fordonsindustrin, försvarsindustrin, energibolag, industriteknik samt hälso- och sjukvårdsindustrin. Läs mer

 

Stora framgångar i USA

Våra förpackningslösningar har nått framgångar över hela världen. Stålprodukterna som nu når Europa lanserades i USA redan 2003. Där har de skapat stor efterfrågan, och det är med den erfarenheten i ryggen som vi introducerar stålprodukterna i Sverige. Vi har börjat i liten skala med ett fåtal utvalda kunder, och responsen speglar ett stort behov av våra stålprodukter. Därför tar vi steget fullt ut! Läs mer