Lancering styret af samarbejde

Introduktionen af de nye stålprodukter er sket i mindre målestok for at undersøge efterspørgslen på det svenske marked. Reaktionen har på mange planer været positiv. Gustaf Follin, som er salgsdirektør i Clip-Lok SimPak, har ledet lanceringen, som er præget af lydhørhed.

“En førende producent af førerkabiner har valgt at investere i vores seriefremstillede stålracks. De oplever, at processen fra forespørgsel til prototype og seriefremstilling har været effektiv og professionel. Det må siges at være en positiv bekræftelse lige før lanceringen i fuld målestok, især fordi deres behov var stort, og tiden var knap.”

Katrine Skovbjerg, Udviklingschef hos Clip-Lok SimPak, mener, at de tekniske fordele ved CombiBoxen bliver ekstra tydelige i samarbejdet med kunden.

“Deres store udfordring er, at fremstillingen af førerkabinerne ofte sker på en anden fabrik end sammensætningen af køretøjet. Det stiller ekstra store krav til logistikken og ikke mindst til emballagen. Vi kan løse denne udfordring med vores nye transportemballage af stål. Clip-Lok SimPaks stålracks gør, at disse transporter kan gennemføres på en sikker, omkostningseffektiv og miljøvenlig måde.”